Wil je dit concept uitrollen in een andere stad? Dat kan!

Launch ideas from the heart.

De LOCO Fabriek is een ‘experience store’: een winkel waar wat te beleven valt! LOCO Fabriek is eigentijds verrassend, met een shop-in-shop vol lokale producten, maffe maandthema’s, buitengewone kinderfeestjes, een kapper en een photobooth. Gewoon een te gekke mix dus, die je zeker zelf moet zien en meemaken!

Alles kan als je maar wil
Wil je dit concept uitrollen in een andere stad? Dat kan! Wij werken graag samen met ondernemers die een LOCO Fabriek willen starten in hun eigen droomstad. Zie je overal kansen en sta je te springen om samen met de lokale ondernemers in jouw stad een nieuw stukje LOCO imperium te bouwen? Ben je onderscheidend als LOCO ambassadeur en weet je de lokale LOCO fans wel te vinden?

Voor het LOCO Fabriek-concept heb je 100 à 150 m2 vloeroppervlak nodig. Verder zijn een locatie in de binnenstad en goede contacten met lokale ondernemers essentieel. Het helpt natuurlijk als je zelf ook lichtelijk LOCO bent. Barst je van de goede ideeën en heb je energie, lef en fantasie voor tien?

Neem een kijkje in onze LOCOtastische wereld en ontdek wat de kracht van ons concept is in jouw droomstad! Kom, dan gaan we samen op avontuur!

Franchise