De LOCO Fabriek is een ‘experience store’: een winkel waar wat te beleven valt! Waan je Sjakie in een fabriek vol mooie producten en belevenissen. LOCO Fabriek is eigentijds verrassend, met een shop-in-shop, iedere maand een ander verwonderlijk thema, kinderfeestjes, een kapper en een photobooth. Gewoon een te gekke mix dus, die je zeker zelf moet zien en meemaken!

Wie zijn er dan zo LOCO?

De LOCO Fabriek is een concept van LOCO Concepts. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche en kinderfeestjes werd het tijd voor een eigen Fabriek. Hier brouwen we al onze te gekke ideeën tot een locotastisch geheel in het centrum van Haarlem. LOCO Concepts is opgericht door Chantal Bakhuis, drijvende kracht achter het Natuur Speeleiland Haarlem en Playground Haarlem.

Don’t grow up. It’s a trap.

Wat is LOCO fabriek buiten
Wat is LOCO fabriek binnen

Voor kinderen, tieners én volwassenen

De LOCO Fabriek is er voor iedereen. Je vindt in onze winkel aan de Zijlstraat niet alleen een mooi kindercadeau, maar bijvoorbeeld ook exclusieve kleding van ondernemers uit de binnenstad. In onze shop-in-shop zie je verder unieke items van lokale webshops. Cadeaus die je niet zo snel ergens anders tegenkomt!

Iedere maand een ander thema

Wij doen niet aan seizoenen en sale, maar aan producten die passen bij ons maandthema.

Denk aan: tulpen in januari, liefdevolle cadeaus in februari en paaseitjes in april. We maken er iedere maand een LOCO feestje van en toveren ons hele pand om in het thema van de maand. Geen emmertje tulpen dus, maar een hele tulpenpluktuin!

Kapper, photobooth en magic wall

Maak een afspraak met onze kapper, die met liefde zowel kinderen, tieners als volwassenen knipt! Heb je kinderen bij je? Die kunnen zich dan mooi vermaken in de photobooth. Wie maakt de leukste kiekjes? Het wordt nog gekker, want ze mogen ook een verrassing pakken van de magic wall!

Wacht even… een magic wall?! Yes, dat lees je goed. Een muur vol feestelijke cadeautjes zoals piñata’s, XL verrassingseieren of – doe eens LOCO – fietsbellen.

Let op, want in een aantal van de artikelen aan de muur zit een gouden ticket. Daarmee maak je kans op te gekke prijzen. Is dat even spannend voor alle oempa loempa’s!

Kapper voor 1 t/m 99 jaar

Reserveer een knipbeurt bij onze professionele kapper of kapster op onze LOCO knipdagen. Onze kappers knippen ieder kapsel, LOCO of lekker gewoon. We werken samen met kappers uit de binnenstad op het gebied van producten zoals wax, gel etc. Daarnaast shop je er zomaar even op los in de shop in shop of laat je je gloednieuwe kapsel vastleggen met een kiekje in de toffe photobooth.

Prijzen

  • 1-5 jaar €17,09 (inclusief LOCO Kids knipdiploma)
  • 6-10 jaar €19,09
  • 11-16 jaar €22,09
  • Heren €25,09
  • Dames €29,09

Inclusief:

  • een drankje en wat lekkers, verrassing voor alle leeftijden en een onvergetelijke ervaring
  • drogen / föhnen van haar inbegrepen voor alle leeftijden
  • te gekke lokale haarproducten om aan te schaffen voor jouw perfecte coupe.
Maak een afspraak
Kapper-Haarlem